כאב חזק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/12/2015 | 18:11 | מאת: שירה

קמתי והעיר אותי מהשינה כאב חזק מאוד בצד אחד של הפנים . אם לא עושה שום תנועה זה סביר אבל אם תזוזה, פיהוק וכו... כאב חזק מאוד ממה זה יכוך להיות? והאם יכול להיות קשר לזה שיש לי בצד הזה כתר ששחקתי ויכול להיות אפילו שבר קטן. כי על פניו לא מרגישה כאב ספציפי לשן אבל כאב גדול בתזוזה פתאומי שלא היה עד אתמול ומופיע גם בפיהוק, לעיסה וכו...

13/12/2015 | 05:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום שינויים בסגר השיניים כגון שחיקה של כתר עשויים להשפיע על מפרק הלסת ולגרום לכאבים שאת מתארת. כמו כן יכולים להיות גורמים נוספים המשפיעים על המפרק. פני לבדיקה אצל מומחה/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מוחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות