הופעת כתם לבן בחניכיים וכתם לבן על הלחי הפנימית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/11/2015 | 18:15 | מאת: אלון

שלום לפני שנתיים עברתי 2 השתלות בלסת תחתונה הייתי אצל מומחה פה ולסת שגילה אצלי כתם לבן בחניכיים מאחורי אחד השתלים שנראה כמו אפטה וכתם לבן על הלחי הפנימית חשוב לי להדגיש יש לי שתל אחד שנפל לי ממנו הכתר ועדיין לא טיפלתי בבעיה יכול להיות שבגלל שהשתל נותר פתוח והצטברו במשך הזמן חיידקים בתוך השתל וזאת הסיבה להופעת הכתמים הלבנים

13/12/2015 | 05:48 | מאת: ד"ר הילה קליין

אלון שלום שינויים בריריות הפה אשר לא חולפים במשך שבועיים מחייבים בדיקת מוחה. במידת הצורך יש לקחת ביופסיה. בברכה, ד"ר הילה קליין מו מחי בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות