שחיקה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/10/2015 | 18:58 | מאת: שירה

יכול להיות החמרה של שחיקת שיניים המתבטאת גם בכאב בשיניים מסוימות ולא מורגש ככאב של עששת אלא כאב כמו של חומר השן חלש או שבירה וגם נשיכות יותר גדולות בלשון וגם כאבי שיניים גם בלעיסה וגם משאני קמה בבוקר האם התסמינים הנל מאפיינים החמרה של השחיקה וגם מאז שהחמיר המשחות פחות עוזרות זה הגיוני? והפתרון הוא רק סד קצת חוששת מקושי להתרגל אליו ואם זה הפתרון זה לתמיד או שיכול להיות אחרי זמן מה רואים שהשחיקה תקטן ואצטרך גם בתדירות אחרת ובסוף בכלל לא ?

01/11/2015 | 05:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום עניתי מספר פעמים בעבר שהפורום אינו עוסק בבעיות שיניים עששת או רגישות. פני לפורום לרפואת שיניים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות