שלום לכולם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/04/2004 | 02:26 | מאת: eli

מיזה כחודש ימים יש לי כאבים במיפרק הלסת הימני שמקשה עליי בפתיחה ובסגירה של הפה , כתוצאה מיכך קשה לי לילעוס עקב הכאבים הנילווים לכך הלכתי לרופא המישפחה והוא נתן לי vioxx אך ללא הועיל , פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , למישהו יש מושג מה זה ?

01/05/2004 | 12:42 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב, הטיפול התרופתי הוא טיפול סימפטומטי בלבד ויש לברר את מקור הבעיה ע"י ביצוע צילום פנורמי על מנת לקבוע את מקום וצורת הפרקים כמו כן יש לבצע בדיקה קלינית על מנת לעמוד על חומרת הבעיה ולהתאים את הטיפול הדרוש: פזיותרפיה סד לילה כירוגיה ניתוחית

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות