שיני החוכמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/04/2004 | 03:09 | מאת: ראובלך

עשיתי צילום והרופא קבע כי עלי לעקור 4 שיניים אחורית אחת בכל צד, 2 מהן בניתוח כירורגי. רציתי לדעת מה הסיכונים בברכה רובי

01/05/2004 | 12:21 | מאת: ד"ר מיכה פלד

הסיכונים הנלווים לעיקרת שיני בינה בלסת תחתונה הם: פגיעה בעיצבוב שפה תחתונה ניתן לצפות מראש סיכון עלפי צילום פנורמי וCT כמו כן סיבוכים הנפוצים יותר כשם המטומה , זיהום מקומי , מכתשית יבשה - כאבים עזים הבאים וחולפים באופן ספונטני, כאבים זמניים בלעיסה או באזור מפרק הלסת והאוזן הקטנת הסיכון לתופעות אילו היא שהעקירות תתבצענה ע"י כירורג פה ולסתות

25/10/2004 | 21:36 | מאת: ליאת נ.

לאחר עקירה כירורגית וסיבוך עברתי ניתוח להוצאת שורשים משן מס' 46. לאחר כאבי החלמה שנמשכו שבועיים, התחילו כאבים בלתי נסבלים והמונח ששמעתי היה מכתשית יבשה. כבר יומיים שאני הולכת וחוזרת למרפאה לשם הרגעת הכאבים, מקבלת זריקה מקומית, ניקוי ודחיסת סיבים לעצם ושאלתי הינה כזו: מתי הכאבים יחלשו? מתי יהיה שיפור? לתגובתכם אודה. ליאת נ.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות