נתוח בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/04/2004 | 09:44 | מאת: אמיתי

אני בן 21 אחרי תאונת דרכים לפני כחודש נותחתי בפנים היו לי שברים בעצמות הפנים והלסתות סגרו לי את הפה עם ברזלים כעת אני עושה תרגילים ע"מ לפתוח את הפה אך אינני מצליח וכן כאשר אני לוחץ על השיניים לפתוח א- זה נסגר בחזרה אחרי לילה ב- זה מלווה בכאבים באזור העיניים שם יש לי קיבוע מתכתי titanuim וכן כאבים באוזן שאלתי האם קיימת שיטה אחרת ע"מ לפתוח את הפה והאם אסבול גם בעתיד כאבים בפנים? תודה

01/05/2004 | 11:57 | מאת: ד"ר מיכה פלד

מומלץ לאחר שברים בעצמות הפנים לבצע פזיותרפיה שכוללת לא רק תירגול פתיחת פה אלא גם חימום מקומי ואמצעים פיזיקליים אחרים אצל פזיותרפיסט המתמחה בטיפול ראש צוואר ובהמשך יש לשקול ביצוע סד לילה קשיח על מנת למנוע את הנעלות הלסתות ובנתיים בכל לפנות למרפאות פה ולסת להמשך איבחון והפניה טיפולית

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות