עודף רוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/07/2014 | 23:02 | מאת: יעקב

אני בן 62 בריא בד"כ סובל בחודשים האחרונים מעודף רוק הגורם לי בעיקר אי נעימות האם יש פתרון לבעיה תודה יעקב.

06/08/2014 | 01:16 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעקב שלום הרגשה של עודף רוק בפה נובעת הרבה פעמים לא מייצור יתר של רוק עי בלוטות הרוק אלא מקושי בבליעתו. תופעה זו יכולה להגרם ע"י חולשה של השרירים הסוגרים את השפתיים ולעיתים בשל חסר שיניים. ישנן פתרונות התלויות בכמות הרוק העודף. כדאי להבדק אצל מומחה/ית פה ולסת או אאגהמתמחים בתחום בלוטות הרוק בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות