שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/05/2014 | 10:51 | מאת: צופית

יש לי 2 שאלות , רציתי קודם כל מהו תהליך התקנת השתל ומהם התופעות הלוואי אחרי השתל ? ושאלה שנייה קבעו לי לשיקום אחרי השתל , גם מבנה גם כתר זמני במעבדה וגם כתר רגיל? האם טעו שמים גם מבנה וגם כתר זמני כי מישהי אמרה לי שלה לא שמה כתר זמני רק מבנה , ואצלי המצב לא עקירה והשתלה באותו זמן אלא עקירה ואחרי 4 חודשים ההשתלה . אודה אם תסביר לי כי יצאתי קצת מבולבלת.

15/05/2014 | 19:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

צופית שלום שתל הוא בעצם בורג המוחדר ללסת בהליך כירורגי זעיר ובעצם מחליף את שורש השן החסרה. תופעות הלוואי כמו בכל ניתוח עשויה להופיע נפיחות תצטרכי לקחת אנטיביוטיקה ואולי משכחי כאבים. תהליך ביצוע הכתר = השיקום על פי החלטת הרופא המשקם אם להשתמש בכתר זמני או להרכיב מייד כתר קבוע. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות