ניתוחי חניכיים/שתלים ושיננית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/04/2014 | 20:12 | מאת: דלית

אני אמורה עוד חודש וחצי לעבור הארכת כותרת + שתל , האם כדאי וזה יותר טוב להקדים את השיננית לפני הניתוחים וזה יוצא קרוב לארבעה חודשים מהתור הקודם מכיון שאח"כ התור יהיה בדיוק בזמן ההחלמה בין הניתוחים ופוחדת שזה יפגע / יפריע להחלמה וגם האם בכל מקרה זה יותר טוב שהשיניים יהיו נקיות יותר לפני ההחלמה?

25/04/2014 | 07:55 | מאת: דלית

והשאלה אם כדאי לפני הניתוח או אחרי הוצאת התפרים , מצד אחד חוששת שזה יפגע במקום ההחלמה ומצד שני שמעתי כי בשטיפות אנטי בקטיארליות אחרי הניתוחים זה שהם מכתימות את השיניים אלא אם כן לא מכתימות לטווח קצר שלאחרי הניתוח אז מה עדיף יותר? + הוספת תגובההדפס | x סגור

29/04/2014 | 01:00 | מאת: ד"ר הילה קליין

דלית שלום עדיף לבצע את טיפול השיננית לפני הניתוח. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות