מבנה לשתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/04/2014 | 12:33 | מאת: אדוה

בקרוב עושים לי שתל . רציתי לשאול האם אחרי השן עושים מבנה וכתר זמני קודם כמו שעוברים בשן רגילה או איך הולך בדיוק השיקום אחכ ומי בדיוק עושה המשתיל שהוא כירוג או הרופא הכללי?

08/04/2014 | 06:05 | מאת: ד"ר הילה קליין

אדוה שלום ישנן 2 אופציות הראשונה שמבצעים תחילה את השתל ממתינים מספר חדשים לקליטתו ואז מרכיבים מבנה וכתר. האופציה השניה שמרכיבים את המבנה והכתר בזמן ההשתלה בהליך הקרוי העמסה מיידית. לכל אופציה ישנן יתרונות וחסרונות והן מותאמות על פי המקרה הנדון. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות