חשד לסתימת בלוטת הרוק.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/03/2014 | 08:47 | מאת: נאוה

לפני 3 שבועות סיימתי טיפולי שיניים שתלים ושמו לי את הקבועות. יום לאחר מכן הבלוטות בצוואר החלו להתנפח. מאז אני סובלת מכאבי גרון ובשבוע האחרון הלסת השמאלית נפוחה בנוסף. הייתי במיון בדק אותי רופא א.א.ג., טען שאם זו הבלוטה אין מה לעשות הנפיחות תרד לבד עד חודש וחצי. ביצעתי גם בדיקת-דם לשלול דלקת, יצא שלילי. שאלתי היא: האם זה קרה כתוצאה מטיפולי שיניים? ומה ניתן לעשות? אני משתעלת מזה בלילות, כואב לי הגרון ולא מסוגלת לעבוד. אנא עיזרו לי. תודה מראש., נאוה. 052-7080681

08/03/2014 | 19:40 | מאת: ד"ר הילה קליין

אווה שלום הנפיחות כפי שאת מתארת עשוייה לנבוע מטיפול השיניים שעברת והגדלה של קשריות לימפה אזוריות. אך תתכן גם דלקת בבלוטת הרוק התת לסתית באותו הצד. לצורך אבחנה וטיפול מתאים יש צורך בביצו US לאזור הבלוטה התת לסתית והצוואר העליון. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות