עקירה - שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/03/2014 | 14:13 | מאת: שירה

שלום עקרו לי שן לפני חודש . בינתיים הייתי צריכה חידוש ואתמול עשו לי , ואני מרגישה רגישות/כאב חשבתי שזה בשן שאמורה לעשות את החידוש והרופא גילה שזה עדיין כאב קל / רגישות במקום העקירה , ואחרי החידוש ששמו את הכתר הזמני אפילו טיפה יותר , יכול להיות שהכתר הזמני מציק למקום העקירה ולכן זה כואב ? זה הגיוני אחרי חידוש טיפול שורש. אני יודעת שהמקום עדיין לא נסגר אבל זה הגיוני שיש רגישות כאב למרות שזה כבר נרגע קצת והאם יש משהו להקל?

06/03/2014 | 13:31 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום מומלץ לצלם את מקום העקירה והחידוש ולבצע מעקב אצל הרופא המטפל. כמובן שאם ישנם כאבים אז כדאי לקחת משכחי כאבים שאת רגילה לקחת או בהמלצת הרופא. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות