סיבוך לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/03/2004 | 08:54 | מאת: כואב

שלום לפני כשבוע עקרתי שן. מאחר והכאבים רק הלכו והתגברו פניתי שוב לאותו מקום. נאמר לי שיש לי סיבוך שנקרא "שק משהו" לא זוכר את השם.. האם מוכר לך? אם כן אשמח להסבר. תודה עדיין כואב

26/03/2004 | 12:29 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אחד התופעות לאחר עקירת שן היא alveolitis הסימנים הנלווים הם כאב חריף ספונטני בדר"כ אתר העקירה נראה אדום ומזוהם. הטיפול במקרה כזה הוא פשוט - שטיפות מקומיות עם תארודנט/קורסודיל ופניה לרופא השיניים שיבצע קריוטז(ניקוי) מקומי באזור זה

20/07/2004 | 14:50 | מאת: יובל

לפני כשבוע עברתי עקירה כירורגית ומאז החצי הימני של הלשון שלי רדום. מה הסיבה לכך? והאם יש מקום לדאגה?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות