שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/08/2007 | 19:37 | מאת: תמר

אני סובלת כ - 10 ימים מכאבים נוראיים מתחת לאוזן, בכיוון הלסת התחתונה, הצוואר מצד שמאל. הופניתי לנוירולוג מחשש לפגיעה בעצב הפנים ע"י רופאת משפחה. הנוירולוג שלל זאת וטען גי ככל הנראה חשנה דלקת או אבן בבלוטת הרוק והפנה אותי לרופא פה ולסת. לצערי, המצב בקופה"ח מגוחך ישנו רופא פה ולסת אחד בלבד שהתורים אליו נקבעים לעוד כמעט כחצי שנה. שאלותי: 1. מה ניתן לעשות כדי להפחית את הכאבים? 2. האם דלקת / אבן / ציסטה בבלוטת הרוק מהווה סכנה? 3. האם רופא אאג מטפל גם כן בבעיה? 4. האם ההמתנה מסוכנת, פרט לכאבים?? המון תודה

03/09/2007 | 14:27 | מאת: ד"ר הילה קליין

תמר במידה ומתפתחת נפיחות גדולה מתחת ללסת , פני למיון. במידה והתור ככ ארוך לכירורג פה ולסת ( וזה די מוזר בעיני ...) פני לא.א.ג בברכה, ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות