יובש בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/03/2004 | 20:02 | מאת: ורד

אמי סובלת כבר תקופה ארוכה מיובש בפה. אני מאוד מבקשת להגיד לי האם ישנן דרכים לאתר בעיות בבלוטת הרוק?

04/03/2004 | 21:23 | מאת: רן

09/03/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר מיכה פלד

יובש פה היא בעיה שכיחה, יש לבדוק את הרקע הבריאותי האם הנ"ל נוטלת תרופות ואיזו סוג תרופות ? האם ישנו יובש ברוב שעות היום או רק בלילה? האם יש קושי באכילה וכו, ניתן לקבל הפניה דרך רופא משפחה לייעוץ במרפאות פה ולסת שם יאובחן מקור הבעיה וינתן הטיפול הדרוש

16/03/2004 | 19:43 | מאת: שרה

ורד כתב/ה: > > אמי סובלת כבר תקופה ארוכה מיובש בפה. > אני מאוד מבקשת להגיד לי האם ישנן דרכים לאתר בעיות בבלוטת הרוק?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות