שבר בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/02/2004 | 19:20 | מאת: מלתעות

שלום לכולם. לפני שבוע שברתי את הלסת (שבר אחד בצד שמאל), וקיבעו לי את הלסת באמצעות קוביות (כמו של גשר) וגומיות. שאלתי היא כמה זמן לוקח לשבר להתאחות? תודה שירה

01/03/2004 | 22:08 | מאת: ד"ר מיכה פלד

תלוי מאוד היכן השבר ועם מדובר בשבר בודד או במספר שברים בלסת תחתונה, במידה ובוצע טיפול שמרני בלבד זאת אומרת סגירת הפה בעזרת חוטי מתכחת הקיבוע הוא בין 4 עד 6 שבועות במידה וישנו מעורבות של שבר במפרק הלסת הקיבוע הוא לשבועיים האפשרויות רבות, לכן אשמח לקבל עוד פרטים

02/03/2004 | 15:38 | מאת: מלתעות

הרופא שלי מגדיר את זה כשבר סובקונדילרי (או משהו בסגנון) והעתקה, ולמיטב הבנתי יש לי רק שבר אחד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות