כאב בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/02/2004 | 22:34 | מאת: מירי

בת 51 מזה 4 חודשים תחושה של כהות בפנים ובחיך מצד ימין נשלחתי לעשות mriשל המוח בבדיקה הכל תקין למעט יש רקמה באות מוגבר במערת לסת מימין ואטיפקטים באזור לסת עליונה מימין האם תוכל לסביר לי משמעות הכתוב ההמלצה ל ct לאזור הפנים אני דואגת וכרגע אין מי שיעזור לי לפענח זאת תודה מראש

01/03/2004 | 22:04 | מאת: ד"ר מיכה פלד

המלצתי העיקרית היא להגיע למרפאות חוץ פה ולסת עם תוצאות הMRI ואת הMRI עצמו על מנת שנוכל לאבחן את מקור הבעיה, במידה ובוצע CT יש להביאו גם, ניתן לקבל הפניה דרך קופ"ח לצורך ייעוץ זה. כרגע יש מעט מדי מידע על מנת להשיב לך על הבעיה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות