טיפול שיניים תחת תרופות נוגדות קרישה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/04/2007 | 19:32 | מאת: אריה

שלום. אני בן 63. לפני תשעה חודשים עברתי השתלת קוצב לב וכן הוחדר לי תומכן נושא תרופה מסוג טקסוס. מאז לפי הוראת הקרדיולוג אני מקבל תרופות נוגדות קרישה מסוג אספירין 100 מ"ג וכן פלויקס 75 מ"ג. כיום עלי לעבור טיפול שיניים הכולל עקירה והשתלה שכן כל מערכת השיניים התחתונה שלי קורסת(יש לי שם גשר ישן). האם אני יכול לעבור את הטיפול כאשר אני מקבל את התרופות הללו? האם אפשר להפסיק את הטיפול לכמה ימים? ואיך בכלל אפשר להגיע לטיפול שיניים בבית חולים תודה רבה

28/04/2007 | 20:21 | מאת: ד"ר הילה קליין

לאריה שלום! לגבי הפסקת התרופות - רק בהמלצת קרדיולוג. במקרה הצורך ניתן לעקור שיניים ולבצע ההשתלות גם עם התרופות הנ"ל. על פי מצבך הבריאותי רצוי כי תבצע את הטיפולים במסגרת ביה"ח. אינני יודעת לגבי בתי חולים אחרים , אך ברמב"ם כל שעליך לעשות הוא להתקשר למרפאות חוץ פה ולסת 04- 8542345 . בהצלחה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות