עקירת כתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/04/2007 | 21:37 | מאת: דורון

אמור לבצע עקירה של כתר עם זיהום בשורשים שמתחתיו,האם עלי לקחת אנטיביוטיקה לפני הטיפול ? והאם כדאי לבצע עקירה עם לייזר שימנע זיהום ודימום? האם עקירה שמבוצעת עם הליך כירורגי היא יותר כואבת אחרי שתפוג השפעת הזריקה מאשר עקירה רגילה? האם זריקה כירורגית יותר חזקה בהרבה מזריקה שמיועדת למשל לסתימה? האם ניתן לעקור בכל זאת כתר בדרך הארוכה למרות הקושי הקיים עקב השורשים העקומים מה שימנע חתכים כאבים וזיהומים

22/04/2007 | 18:36 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדורון לא ברור לי מה הכוונה בעקירת כתר. אך עבור עקירה כירורגית משתמשים באותו חומר הרדמה המשמש להרדמה לפני כל טיפול שיניים. אין יתרון לגבי שימוש בלייזר. כאשר האזור מודלק ייתכן והשפעת חומר ההרדמה מופחתת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות