פוסטולות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/02/2004 | 02:17 | מאת: רונית

בשנתיים האחרונות יש לי הרבה מאוד פוסטולות מעל טיפולי השורש. בכל פעם שאני עוברת צילום(כל שנה) מגלים עוד ועוד פוסטולות. ומנתחים לניקוז. לאחרונה עקרו לי שלוש שיניים בגלל התפרצות דלקתית, פשוט נזלה לי מוגלה מהלסת. אני מבקשת לדעת את פשר לבעיה והאם אני בעצם דוחה את כל טיפולי השורש שלי בסיסטמטיות? האם עדיף לעקור ולעשות שתלים או לשחזר טיפולי שורש (שגם אחרי שחזור היתה התפרצות). אני אישה בת 40.

16/02/2004 | 08:09 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אני ממליץ בחום להגיעה למומחה לטיפולי שורש ע"מ לטפל בזיהום אשר בתוך תעלות השורש אין צורך בעקירה בכל מקרה לעקור את השן לפני שעשית את החידוש.נ"ב רושמים פיסטולה או סינוס- טראקט. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות