כאבים במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/01/2007 | 10:38 | מאת: אור

טיפה מביך אבל: ביצעתי מין אוראלי בחבר שלי ולאחר מכן החלו לי כאבים במפרק הלסת (מאחורה) בצד אחד. כואב לי לפתוח את הפה ובעיקר ללעוס. (קרה לפני יום וחצי בערך) האם זה נקע? האם זה יעבור לבד או שאני צריכה טיפול?

16/01/2007 | 23:02 | מאת: נטלי

בעיית דיסלוקציה קשה בלסת. כאבים בצד ימין ונקישות חזקות בזמן האוכל ולפעמים בדיבור. הוצע לי פתרון של פיזיותרפיה, ואם לא יעזור יש לבצע ניתוח. האם פיזיותרפיה יעילה? לכמה זמן? מה לגבי שטיפה? האם אפשר להמליץ לי על מטפל מוסמך לבעייה מסוג זה? תודה

27/01/2007 | 20:21 | מאת: ד"ר הילה קליין

לאור במידה והכאבים אינם עוברים ניתן לנסות לטפל בבעיה ע"י פזיותרפיה או שימוש בסד לילה. כדאי לפנות לטיפול וייעוץ במרפאות המטפלות במפרקי הלסת. בברכה

07/02/2007 | 19:56 | מאת: אור

היכן יש מרפאות כאלו?? אני שייכת לכללית... והכאב לא עבר ועדיין מטריד מאוד.... תודה...

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות