שפה תחתונה רדומה וכאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/02/2004 | 00:07 | מאת: m1234

לאחרונה חשתי בחוסר תחושה בחלק מהשפה התחתונה והסנטר. הדבר לווה בכאבים ובנימול. רציתי לדעת האם מישהו נתקל אי פעם בבעיה זו או דומה לה ומהן הפרוצדורות והפתרונות בנוגע לבעיה תודה מראש, M

14/02/2004 | 20:16 | מאת: ד"ר מיכה פלד

חוסר תחושה בשפה תחתונה הוא דבר שמוקר כתוצאה מהרדמה מקומית ובדר"כ עובר עם תום זמן ההרדמה, מאחר ומטרת האילחוש הוא להרדים את עצב Inferior Alveolar הנותן דרך סעיפיו גם תחושה לשפה, יש לבדוק את הסיבה לנימול זה כדי לבצע צילום פנורמי ולפנות לייעוץ במרפאות חוץ פה ולסת רמב"ם

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות