ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/02/2004 | 13:47 | מאת: שולה

שלום, לבתי בת 22 יש לסת בולטת. רציתי לדעת פרטים על ניתוח שכזה. איך הוא מתבצע? מהם הסיכונים? זמן החלמה? מחיר בממוצע? אישפוז וכו'... תודה

13/02/2004 | 16:26 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום לניתוח קוראים ניתוח אורטוגנטי ישור לסתות אך מחוסר אינפורמציה אני ממליץ להגיע למחלקה לבדיקה ויעוץ במידה ותהיה מעוניינת אני מפנה אותך לד"ר לין שאול טלפון במחלקה 04-8542345 לשוחח עימו ותציני שאנוכי הפנה אותך אליו. בתודה ד"ר פלד מיכה.

13/02/2004 | 16:30 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום רב מדובר בניתוח הנקרא ניתוח אורטוגנטי . אך היקפו או הסיבוכים הנגרמים ממנו אני ממליץ בפניך להגיעה למחלקה לצורך בדיקה במידה ואת מעוניינת אנא צרי קשר עם ד"ר לין שאול בימים א,ד בטלפון 04-8542345 וציני שאנוכי הפנה אותך אליו.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות