בעיית לסת!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/02/2004 | 21:47 | מאת: מאיה

שלום רב, שמי מאיה ואני בת 18, מזה זמן רב שאני סובלת מכאבי מפרקים בלסת התחתונה. יש לי קליקים בלסת בכל מצב שבו אני פותחת את הפה, קשה לי לאכול וגם לפהק... הקליקים חזקים ותמגברים, בעיקר בצד שמאל של הלסת. דבר נוסף, יש לי יובש בכל החך... כלומר - אין רטיבות למרות שאני שותה מספיק... האם תוכל לעזור לי? מה ניתן לעשות? מה הפתרון לבעיה שכזו, וממה היא נגרמת? בתודה מראש - מאיה!

13/02/2004 | 16:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

האם בזמן האחרון ביצעת ישור שיניים או האם ההורים אמרו שאת חורקת שיניים כשאת ישנה , המקרה מראה על כאבים במפרקים לכן יש לטפל ע"י סד לילה קשיח אני ממליץ להגיע ליחידה להפרעות סגר במחלקתי. הדבר יעזור לך מאד.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות