Salagem

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/12/2006 | 14:22 | מאת: טליה

שלום רב, לאימי בעייה קשה של יובש בפה. לאחר בדיקות וביופסיה התוצאה הראתה כי היא סובלת מתיפקוד לקוי של בלוטות הרוק. היא קיבלה את ה- salagem . האם לתרופה זו בדרך כלל מופיעות תופעות לוואי ? האם היא נחשבת כתרופה יעילה לבעיית היובש ?

09/12/2006 | 21:51 | מאת: ד"ר הילה קליין

לטליה שלום! SALAGEN מסייעת להגברת הפרשה של הרוק בפה , אחת מתופעות הלוואי העיקריות שלה שבד"כ מפריעה בגיל המבוגר היא הגברה בתכיפות הטלת שתן. את הפעילות החיובית שיש ל SALAGEN על הפרשת הרוק ניתן להשיג גם ע"י מציצת סוכריות חמוצות , או לעיסת מסטיק ( ללא סוכר) בד"כ אני ממליצה לנסות שיטות טבעיות אלו ואם אין הטבה רק אז לעבור ל SALAGEN. כמו כן ניתן להשתמש גם בתחליפי רוק מלאכותיים. ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות