אבצס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/02/2004 | 08:43 | מאת: שני

בני בן ה-8 סבל מכאבי שיניים חזקים מאד ולא ישן יומיים. רופאת השיניים עשתה צילומים שלא הראו דבר. לאחר מכן ראתה הרופאה אבצס בחיך למעלה מעל שן 26. היא פתחה וניקזה את המוגלה. הטיפול אנטיביוטי - אוגמנטין. כמו כן הוסיפה שזה לא שייך לשיניים וזה מקום מאד מוזר למוגלה. לאחר 4 ימים בביקורת עדיין היתה מוגלה שהרופאה משכה ביד. ממה נובעת המוגלה ומה ניתן לעשות בנוסף לטיפול? האם העובדה שהבן שלי צרוד קשורה לעניין?

01/02/2004 | 12:47 | מאת: ד"ר מיכה פלד

השאלה נענתה בפורום הדנטלי.

09/05/2004 | 10:40 | מאת: מאי

מזה כ -9 חודשים בממוצע כל חודש יוצא לי אבצס באף, באוזן, ובפנים בפעם הראשונה יצא לי באצבע ביד, אני סובלת מדיכאון קליני אני בטוחה שזהו דיכאון קליני כי קראתי על כך ויש לי את כל הסימפטומים לכך הייתי רוצה לדעת ממה זה נובע? והאם זה גורם לעצבים? ומתי זה עובר??? שמתי משחות סינטומצין ואנטביוטיקה (בצבע צהוב שכחתי את שמה) וזה חוזר כל הזמן האם זה קשור למצב של לחץ ודיכאון???

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות