ניתוחון בלסת בעליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/11/2006 | 22:04 | מאת: איל

שלום רב אצל ביתי בת החמש, הרצועה הדקה המתחילה מאמצע החיך העליון מתחברת ישירות אל בין שתי השיניים הקידמיות, שיש בינהן רווח גדול מהרגיל. בחוות דעת שקיבלנו לפני כשנתיים הומלץ לחכות עם הגזירה של רצועה זאת. האם כדאי לבצע זאת עכשיו או שלחכות עד שיתחלפו השיניים ובמידה וכן האם חיבור זה עשוי לגרום גם לשיניים הקדמיות החדשות לצמוח עם רווח. בתודה

26/11/2006 | 21:34 | מאת: ד"ר הילה קליין

לאיל מדובר בפרוצדורה כירורגית פשוטה ביותר שאכן יכולה למנוע הווצרות של מרווח ( דיאסטמה) בין השיניים הקדמיות. לא כדאי לדחות. בהצלחה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות