לחץ

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/11/2006 | 09:41 | מאת: סיון

שלום רב, אובחן אצלי רפלוקס בוושת כבר שבועיים, אבל ביומיים האחרונים התחילו לי כאבים בלסת תחתונה עים דקירות מידי פעם באוזניים וכאב ראש. האים זה קשור? יש לציין שאני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בחיים ואני בחרדות ןמתח תמידיים, האים גם זה יכול להשפיע או שזה משהו אחר? אני קצת מודאגת האים זה מסוכן?

26/11/2006 | 21:32 | מאת: ד"ר הילה קליין

לסיוון מתח וחרדה אכן יכולים לתרום לפרהפונקציה ( שחיקת שיניים בעיקר בלילה) ולגרום לעומס על מפרקי הלסת ושרירי הלעיסה ולכאבי פנים, ראש וצפצופים באוזניים. ניתן להשתמש בתרופות ממשפחת הוובן או קלונקס עם השפעה כפולה על הורדת החרדה וגם הרפיית השרירים. בברכה ד"ר הילה קליין

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות