רוק בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/09/2006 | 14:03 | מאת: anat

לחבר שלי יש עודף רוק בפה, כשהוא מנשק אותי, אני מרגישה שאני בולעת כמויות די גדולות של רוק וזה מפריע לי, לפעמים כשהוא מדבר גם כן רואים את העודף רוק. האם ישנה איזו תרופה שעוזרת במניעת יצירת כל כך הרבה רוק?

20/09/2006 | 13:42 | מאת: ד"ר הילה קליין

לענת הרוק חיוני לשמירה על השיניים וריריות הפה, ישנן תרופות שיכולות לגרום לירידה בהפרשת הרוק , אך הינן משפיעות על שאר המערכות בגוף ואין המלצה להשתמש בהן. בברכה ד"ר הילה קליין

03/11/2006 | 04:56 | מאת: יהודית

בצילום פנורמי שעשיתי הסתבר שיש לי שן כואה הקרובה לסינוסים . רופא השיניים אמר לי שדבר כזה צריך לעשות רק בבית חולים. פניתי לרופא נוסף להתייעצות והוא אמר לי תןך רבע שעה אני מוציא לך. פניתי לרופא נוסף ,הוא ראה את הצילום וממש הפחיד אותי .הוא אמר שזה קרוב לעין . מאז אני לא ישנה בלילות וממש חרדה .אני מבקשת שתייעץ לי למי לפנות . אני מבינה שאני צריכה רק מומחה אני גרה באזור חדרה ואשמח לקבל תגובתך תודה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות