שקום פה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/07/2006 | 10:27 | מאת: טליה

ד"ר פלד שלום, אני בטפול קבוע בשל נסיגת חניכיים, אחרי עקירה של שן 24 התגלה אצלי נסיגת עצם ברמה גבוהה בעיקר בחלק העליון של הפה, הייתי אצל מס' מומחים וקבלתי מס' אבחונים מטוטל לוסט6- שיניים קידמיות עליונות- עד עקירה של 1 אחת, ושתלים במקום, אני החלטתי על עקירה של שינים 12,23 ו-24 כבר נעקרה, ב-24 צריך הרמת סינוס השאלות להלן: 1.האם יש טעם בהקצאות-גדילה של רקמות או שהנחה זאת אינה נכונה? 2.אחרי ההקצאות/או לא, האם כדאי ורצוי הוספת עצם במקומות שיש נסיגה גדולה? 3.האם המילוי עצם מחזיק מעמד ויעיל לטווח של שנים או יש שחיקה?כמה שנים? 4.שמעתי על מספר שמות של מילוי-פיזיוגרף, אמדוגן,מה לדעתך הוא תחליף טוב,אשמח להצעה אחרת במקומם? 5.האם חיפוי לומיניריס אפשרי על קצה שן שבורה בגודל מילימטר/שניים? 6.מה מחיר ממוצע לשתל על כל מרכיביו-עקירה,חלקים,נתוח וכו'? להרמת סינוס? ומילוי עצם? תודה בברכה טליה

07/08/2006 | 10:06 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לטליה פני בשאלה לפורום לטיפולי חניכיים ולשיקום הפה בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות