עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/07/2006 | 15:58 | מאת: דנה

זה כמה שבועות אני סובלת מסחרחורות וכאבים בצד הימני של הלסת והראש.שמוקרנים לשיניים. וכמו כן בכאבים באוזן הימנית. לאחר בירור עם רופא א.א.ג - ששלל בעיה באוזניים הוא הפנה אותי לרופא שיניים. עברתי עקירה כירורגית של השורשים בצד ימין . היום אני עם כאבים וחום שלא יורד לי למרות משככי הכאבים אותם אני נוטלת כל 5 שעות. כמו כן הסחרחורות גם כן נמשכות. מה עליי לעשות? החניכיים נפןחןת מאוד. האם עליי ליטול אנטיביוטיקה?

07/08/2006 | 10:23 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדנה במידה ויש נפיחות וחום ייתכן מאד ומדובר בתהליך זיהומי. ייתכן וכבר התחלת טיפול אנטיביוטי. במקרים כאלו מומלץ לחזור מיד לרופא המטפל , במידה ויש החמרה במנפיחות או חום אפילו למיון בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות