עקירת שן בינה ודלקת בחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/06/2006 | 10:10 | מאת: ליאור

שלום רב, מזה שנה אני סובל מדלקת בחניכיים שבאה והולכת עם הזמן אחרי כמה זמן הלכתי לרופא שיניים ונאמר לי שיש לי שן בינה (טוחנת) שצומחת ומזיזה לי את החניכיים ולכן זה כואב. השאלה שלי ,האם אני חייב עקירה או שיש פיתרון אחר ואם חייב עקירה מה אני עושה עד אז להרגיע את הכאב הנורא בחניכיים ? ניסיתי מי מלח כל שעה ,לקחתי אופטלגין אבל זה זמני וגם מי פה רפואים זה כמו כוסות רוח למת האם יש פיתרון מידי עד העקירה ?

14/06/2006 | 16:20 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לליאור אני מקווה שאתה כבר לאחר העקירה, ע"מ לטפל בדלקת בחניכיים ניתן לבצע בנתיים שטיפות פה עם חומרשטיפה המכיל כלורהקסידין בריכוז של 0.2 % בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות