תפרים נמסים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/05/2006 | 10:49 | מאת: גליה

ד"ר שלום רב! עברתי עקירה כירורגית לפני יומיים (של שן בינה כמובן), ברצוני לדעת כמה זמן לוקח לתפרים להתמוסס? בתודה מראש

29/05/2006 | 13:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לגליה תלוי מהו סוג התפר, בד"כ מדובר על שבועיים מקסימום. בברכה ד"ר מיכה פלד

12/04/2008 | 12:51 | מאת: אילן

בנוגע לשאלה זו, ביצעתי עקירה (עם תפרים נמסים) ביום רביעי האחרון, רציתי לדעת מתי בערך הנפיחות צריכה לרדת, והאם זה קשור לתפרים. איני מסוגל לסגור את השיניים מכיוון שהנפיחות נמצאת ביניהם, ואני מתקשה ללעוס. תודה רבה!

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות