עקירת שן -דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/05/2006 | 10:59 | מאת: ענת

שלום ד"ר. ביום חמישי היו לי כאבים בחלל הפה-מלווים בחולשה וחום. ניגשתי לרופאת השיניים שלי-עשיתי צלום פנורמי ונתגלתה דלקת חמורה בשן 37-38 -לסת תחתונה -שמאל. הרופאה עקרה לי את השן-עקירה קשה מאד, מאחר והיא עקרה גם שורש של שן בינה ש"נשכח" מהעקירה לפני כמה שנים, ניקזה את כל הדלקת (והייתה דלקת,,)ביצעה תפרים, ונתנה לי אוגמטנין 875 למשך שבוע -פעמיים ביום. היום כבר שבת- הכאבים בשן לא חזקים כמו שנפוח לי מאד הצד השמאלי -וחלק מהצוואר-ליד בלוטת הליפמה,נראה כאילו יש לי שבר בלסת , ואני חלשה נורא מהאנטיביטיקה. האם יכול להיות שיש לי שטף דם ? , האם זה נורמאלי שיש כאבים בצוואר התחתון ובלסת שמאל כתוצאה מהעקירה ? - אם כן , האם זה יעבור עם האוגמנטין ? אני נורא מודאגת, ,,,, עברתי 2 לידות והייתי עוברת עוד אחת ולא עקירה כזאת,,, תודה ענת

29/05/2006 | 13:16 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לענת הכאבים ככול הנראה מהעקירה ויכולים להמשך בין 3 ימים לשבועיים. במידה ואין הטבה פני לרופא המטפל. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות