כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/04/2006 | 10:51 | מאת: רותי

בס"ד שלום לך ביקרתי אצל רופא אף אוזן וגרון בשל לחץ באוזן, חשבתי שיש לי ככל הנראה פקק באוזן. הרופא איבחן אצלי נקע במיפרקי הלסת, שזו תופעה ששמעתי עליה לראשונה, והייתי מופתעת מאוד מהאבחנה של הרופא. הופניתי פעם אחת למרפאת פה ולסת לפני מספר שנים במרפאת מכבי, ושם הם אמרו שעלי לעשות סד לילה, אך מכיוון שחסרות לי שיניים בעקבות עקירת שיניים זה בלתי אפשרי לעשייה. לפעמים יש לי כאבים שקשה לי אפילו לפהק, והרעשים של מיפרקי הלסת הם איומים, אפילו כשאני אוכלת אני שומעת את הכל, כאילו זז, יש לי כאבי ראש רוב הזמן, ואני מאוד מאוד עייפה כל הזמן, הרופא טען שיש קשר לכל הדברים. כעת קיבלתי הפנייה לפה ולסת לבי"ח רמב"ם, מה אפשר לעשות לדעתך? ומה זו אבחנה של לסת ננעלת? האם יכול להיווצר מצב שלא ניתן לפתוח בכלל את הפה? תודה לך רותי

18/04/2006 | 15:59 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרותי כאשר קיים חסר של שיניים טוחנות אזי כל העומס שעד כה הופעל על שיניים אלו מועבר גם אל המפרק מה שיכול לגרום לכל התופעות שציינת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות