ביילפאזי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

27/03/2006 | 20:13 | מאת: סיגל

כשהייתי בת 16 לא יודעים איך? קרה לי כמו שיתוק בחצי הפנים,היום נידמה לי שקוראים לזה ביילפאזי. היום אני בת 39 וזה מאוד מפריע לי בעיקר כשאני מחייכת רואים את הפה עקום עין אחת ניסגרת לי ,או שאני בוכה או סתם זה מופיע לי .אני חושבת שזה כשור לשרירים בחצי מהפנים שלי. שאלתי היא האים יש פיתרון לזה היום ניתוח .זה ממש מעוות לי חצי פנים ליפעמים. מחפשת פיתרון ?????

30/03/2006 | 17:35 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לסיגל ישנם ניתוחים הממסכים קצת את העיוות הנגרם כתוצאה משיתוק של מחצית הפנים. כמו הרמה מלאכותית של זוית השפה ושיפור המראה הנפול. ניתן לבצע ניתוחים כאלו במחלקת פה ולסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות