עצם לסת חשופה לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/02/2006 | 23:27 | מאת: יואב

שלום רב, לאחרונה, לאחר מספר התיעצויות, החלטתי לעקור את ארבעת שיני הבינה שלי - 2 עליונות עקירה רגילה ו-2 תחתונות עקירה כירורגית (שיניים כלואות). הסיבה לעקירה היתה הטענה כי אין לשיניים הכלואות איך לצאת ואת העליונות יש לעקור כיוון שאין להן על מה "להיסגר". עברתי ניתוח בצד אחד (שמאל) במסגרתו נעקרו 2 שיניים (עליונה+תחתונה). העקירה של השן התחתונה (הכלואה) היתה קשה וארוכה במיוחד. כיון, כחודש לאחר העקירה יש לי חלק חשוף מעצם הלסת בתוך הפה. העצם החשופה גורמת לי כאב קל בנגיעה וחוסר נוחות. האם זה סביר? האם זה יעבור? האם יש כאן רשלנות? תודה רבה, יואב

22/02/2006 | 12:18 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ליואב שלום! אין זו רשלנות , לעיתים יש זיזי עצם הבולטים מהחניכיים לאחר עקירות אין טעם לסבול, פנה לרופא המטפל על מנת להחליק את אזור העצם החשופה. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות