חריקת שיניים ונעילת לסתות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/02/2006 | 08:44 | מאת: מירב

שלום, אני בת 26. מזה מס' חודשים אני נועלת לסתות בשינה וגם חורקת שיניים. אני מרגישה לחץ נוראי באזור השיניים הם הקימה, בנוסף לנפיחות. אני בתקופה מתוחה בחיי ואני לא מצליחה להרפות.. האם כדאי לקחת תרופה אנטי-דכאונית שגם בעלת אפקט מרגיע, כגון סרוקסט? אינני יכולה לעמוד בעלות של סד לילה (כסטודנטית), מה גם שזה מקטין את הנזק לא מונע לגמרי. תודה

21/02/2006 | 13:17 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למירב שלום! אכן תרופות מרגיעות או תרופות הגורמות להרפייה של שרירים כמו ווליום לפני השינה עשויים להועיל בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות