ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/02/2006 | 11:07 | מאת: אבי

יש לי בעייה של ניתוחים חוזרים להוצאת גידולים בבלוטטת הרוק מסוג אדנומה פלאומורפית הקרנות לא עזרו. מדוע הגידולים חוזרים? תודה

15/02/2006 | 13:49 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאבי לגידול מסוג Pleomorphic Adenoma ישנה נטיה גבוהה לחזרה, בשל קפסולה דקה העוטפת את הגידול וניתנת לפריצה בקלות במהלך הניתוח. בברכה ד"ר מיכה פלד

11/01/2008 | 12:23 | מאת: יואב

שלום רב, במכתב השחרור שקיבלתי מבית החולים נכתב "שם האבחנה": Superfacial Parotidectomy Suspected RT Pleomorphic Adenoma נכתב בהמשך כי זוהה גוש שתופס את כל האונה השיטחית אשמח לקבל הסבר קצר על משמעותה של אבחנה זו, האם זהו גידול חוזר כפי שבעבר נכתב בפורו. האם יש הבדל בין אנדנומה לסופרפישיאל. האם אלה סוגי גידולים שונים או האחד הוא גידול והשני בוג הניתוח אשמח לתשובה מהירה שבת שלום

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות