בעיית הרגשת טעם של גופרית-מרירות חזקה..באופן קבוע!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/10/2005 | 20:50 | מאת: רונן

ערב טוב.. שמי רונן..ואני סובל זה כמה חודשים מטעם מאוד משונה ..שלפי דעתי מגיע מתוך פנים הפה..הכוונה בכיוון האחרי הלשון .. ההרגשה שיש לי מין גירוי והרגשה של כמו טעם מתכתי..וגם מרגיש מין חמימות באיזור..אני כל הזמן עם טעם מאוד מר..כאילו משהו "פעיל" שם..בהתחלה חשבתי שזה "פטרייה" הייתי אצל רופא עור..אבל כל מה שהוא נתן(דרך אגב הוא לא ידע בכלל..הסתכל ואמר שאכן יש..אבל לא היתה לי פטרייה על הלשון)..בכל מקרה..על הלשון אין דבר לפי הבדיקה.. גם הייתי אצל "גאסטרו" שאמר לי שאין מה לעשות..ולא המליץ לעשות את הבדיקה ...שבודקים את הקיבה..ומיצים וכו"..אמר ששם לא יראו דבר..שבהקשר לבעייתי.. הייתי גם אצל -נטרופטית- כי חשבתי שאולי בעיית תזונה..שום דבר לא עזר..כל התרופות שנתנו לי אותם רופאים..ופשוט כנראה..ואין לי מושג למה..לא הלכתי ראשון !לרופא פה ולסת..פשוט הייתי חסר אונים..וגם היום אני..ומאוד מודאג..וקשה לי לחיות כך עם ההרגשה הזו..זה עושה לי המון מצב רוח רדוד..גם עצם זה,שאיני יודע מה מקור הבעייה.. אם אתה צריךך עוד תיאורים..אסביר..ודרך אגב..מחר(חמישי) יש לי תור אצל רואפ"פה ולסת" יש לי תקווה? האם זה הרופא שאמור לדעת? מה אתה חושב על הבעייה הזו? היא מוכרת?ינתנת לפתרון? אני מצטער על המכתב הארוך..ומקווה שתחזור אליי..ממש מהר..עוד דבר..שאני מכניס אצב לתוך הגרון..למקום המגורה..יש לזה ריח מאוד חריף(ברזלי-גופרית)..ובטוח זה לא בעיית רקבון של שיניים..כי תמיד יש הרגשה שזה "פעיל" ומפיץ כזה! תודה רבה רבה מראש..רונן.. [email protected]

17/11/2005 | 21:30 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרונן יש להבדק תחילה אצל רופא שיניים במידה ואין בעית שיניים או חניכיים מומלץ לפנות לא.א.ג וגם לגסטרו' בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות