בלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/09/2005 | 02:14 | מאת: נתנייתית

שלום רב לך ד"ר, מזה למעלה מ 7 שנים אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בבלוטות הרוק באופן דו צדדי. לאחר כמויות אדירות של אנטיביוטיקה הוחלט שעליי לעבור ניתוח כריתה דו צדדי של הבלוטות. ממה שהצלחתי לברר עשויים להגרם נזקים לא פשוטים בעקבות ניתוח זה כולל נזק עצבי ובכלל איכות החיים לא בהכרח משתנה לטובה. לאחרונה שמעתי על הניתוח האנדוסקופי, נבדקתי ואף נמצאתי מתאימה לניתוח. יחד עם זאת לפני שאני מקבלת החלטה מה לעשות, אני מחפשת רופא שיוכל לתת לי חוו"ד שניה לגבי הממצאים כיוון שב.C.T ישנו ממצא אחד ובצילומי הצילוגרפיה והצילומים הפנורמיים ישנו ממצא אחר. האם אתה מומחה גם לבלוטות הרוק או לחילופין תוכל להמליץ לי למי לפנות? אין לי בעיה לנסוע והכי רצוי שיהיה מישהו ברמה של מנהל מחלקה/יחידה וכדומה כדי שה"מושלם" יחזיר לי את הכסף. ובכל מקרה אלף אלפי תודות על התייחסותך

13/09/2005 | 15:10 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לנתניתית שלום! היום ניתן לפתור בעיה של חסימת בלוטות הרוק על ידי פרוצדורה אנדוסקופית. מבוצעת כיום בשני מרכזים עיקריים בארץ ובינהם ביה"ח רמב"ם בחיפה ובאשקלון על מנת לקבוע תור יש לפנות בטל 8542368 . בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות