עקירות ואסתטיקה???

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/09/2005 | 21:11 | מאת: רני

שלום רב, כהיפוכונדר וטורדני אובססבי, אני לא יכול להבדיל לעתים בין מצב אמיתי למדומיין. אך הייתי רוצה את דעתך הכנה. לאחר עקירת שן בינה תחתונה שמתי לב למעין שינוי\עיוות בחיוך ובהבעת הפנים. עכשיו לאחר עקירת השן הבינה השניה אני חושש מהחמרה שך התופעה פי 2. האם יש שחר לדבר זה אף על שיניים אלה שנמצאות בקצה? חרד ביותר. בתודה מראש, רני.

13/09/2005 | 15:07 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לרני לא סביר כי עקירות שיני בינה יגרמו לעיוות בשפה, יתתכן וקיים שינוי זמני בתחושה בשפה הגורם לך לחשוב כי היא מעוותת. בכל מקרה כדאי לפנות לרופא המטפל. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות