כאב בבולטת הרוק השמאלית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/09/2005 | 08:10 | מאת: עומר

שלום לכולם, לפני כשבוע התחילו לי כאבים בלסת, כשאני מנסה למקד את הכאב - אני מבין שמדובר בבלוטת הרוק השמאלית. בדרך כלל איני טיפוס שנתפס לפאניקה, ומאמין כי כאבים חולפים בדרך כלל מעצמם. במקרה הזה, איני יודע במה המדובר כלל - ואיני יודע איך לטפל בו. אין כל גוש או התנפחות מסוימת של האיזור מחד - אך מאידך, איני יכול לזכור איזו פעילות של האיזור אשר הייתה יכולה לגרום לכאב שכזה (איני חושב שהמדובר הוא בשרירים באיזור כי אם בבלוטה עצמה). מה יכול להיות הדבר ומה עליי לעשות? אודה על תשובה מהירה. תודה רבה, עומר

04/09/2005 | 00:17 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לעומר כיצד הגעת למסקנה שמדובר דווקא בבלוטת הרוק? כאבים מאזור הבלוטה מלווים בד"כ בנפיחות מקומית, אם כי לא בהכרח. כדאי לברר האם לא מדובר במקור נוסף לכאבים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות