פס אדום בבית שחי וטעם מתכתי חזק בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/08/2005 | 15:28 | מאת: oe

שלום רב , לפני חודשיים היה לי כאב עז תחת בית השחי שהקרין לאורך כל יד ימין ולאחר כמה ימים זה עסר ובאולטרסאונד גילו אבצס ובלוטת לימפה נפוחה . הכירורג המליץ ניקור הבלוטה לבדיקה - לא עשיתי זאת כיוון שהכל חזר לקדמותו . מה שחוזר על עצמו זו תופעה של גירוי כמעט תמידי במעלה שני בתי השחי בצורת פס אדום בקפל בין הזרוע לכתף . זה עובר לאחר טיפול במשחה ואח"כ חוזר . האם זה קשור לבלוטה או זו בעיית עור - יש לציין שאני שמן בנוסף יש לי תחושה מתכתית חזקה בלשון ואני לוקח ברזל,צינק ו b12 אך כשאני לא לוקיח יום אחד ההרגשה חוזרת - מה לעשות וממה זה נובע ? אני בגיל 41

19/08/2005 | 07:12 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! טעם מתכתי או צריבה בחלל הפה , יכולה לנבוע מפטריה על גבי הלשון , מגורמים דנטלים או בעיות חניכיים. ובהחלט מחסר בברזל ויטמין B12 או חומצה פולית בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות