גוש בחיך התחתון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/08/2005 | 15:09 | מאת: שרית

שלום, הבחנתי לפני יומיים בגוש קטן בחיך התחתון הפנימי. הגוש קשה ואינו כואב עם מעט אדמומיות מסביבו. כשאני לוחצת אני מרגישה כאילו הוא חלק מהעצם שמתחת לשיניים. מה זה יכול להיות? לאיזה רופא פונים? האם זה קשור לרופא שיניים? השיניים שלי מטופלות ואני בהיריון עם דמם מהחניכיים (אם יש קשר). תודה מראש.

19/08/2005 | 07:07 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשרית לגבי דלקת החניכיים, עניין השכיח בהריון כתוצאה משינוי הורמונלי ורצוי לשמור ביתר על החניכיים. לגבי הנפיחות, כדאי להיבדק, על אף כי ייתכן וזו צמיחה לא פתולוגית של העצם (torus) בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות