מפרק tmj ואוזן פקוקה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/08/2005 | 16:07 | מאת: אוהד

יש לי בעיה עם אוזן ימין פקוקה מזה כ 20 שנה (לא טעות). בביקורים חוזרים ונשנים אצל רופאי אף אוזן גרון האבחנה תמיד היתה שאין שום בעיה והכל תקין. בביקור אחרון אצל הרופא הוא עורר את תשומת ליבי לתקתוקים במפרק הלסת והעלה סברה שיתכן ומדובר בבעיה במיפרק הלסת שמקרינה לאוזן. מעיון בכמה אתרי אינטרנט נוכחתי שקיימים מספר סימפטומים נוספים כגון כאבי צוואר, רגישות לאור שמש ורגישות לקור בשיניים, תופעות מהן אני סובל. נקבע לי תור למרפאת פה ולסת אך אני ממש מוכרח לשאול האם קיים סיכוי שאי פעם אפטר מהרגשת האוזן הפקוקה כי אני כבר משתגע מזה וזה ממש פוגע לי בתפקוד.

10/08/2005 | 16:10 | מאת: אוהד

19/08/2005 | 07:02 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאוהד אכן פתןלוגיות ממקור מפרקי הלסת עשויים לגרום לסמפטומים הדומים לכאבי אזניים, צפצופים באוזן וכד' בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות