פצע שלא עובר/ציסטה בחיך ליד הגרון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/07/2019 | 01:15 | מאת: נירית

שלום, לפני חודש וחצי הבחנתי בפצע שנראה כמו מעין שלפוחית/בועה נפוחה בחיך פנימה. לפעמים כואב ושורף לי בזמן אכילה בעיקר. לפעמים קצת פחות מציק, אבל כל הזמן נמצא שם. באופן וודאי לא מדובר באפטה. הנגע נראה בהתחלה כשלפוחית כדורית, ולפעמים הוא נראה קצת שטוח יותר. מדאיג אותי מה זה ושמציק באכילה. מצרפת צילומים מזמנים שונים במשך חודש וחצי

12/08/2019 | 06:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

אני לא מאבחנת בפורום עי צילומים. באופן כללי ניתן לומר שכל פצע בחלל הפה שאיננו חולף לאחר שבועיים דורש התיחסות ובדכ ביופסיה. לקביעת תורים 048122312 בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות