פיגמנטציה בשפה העליונה במהלך ההיריון ולאחר הלידה.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/06/2019 | 05:16 | מאת: תמי

הי , ילדתי לפני 4 וחצי חודשים (היריון שני), במהלך ההיריון שמתי לב לפיגמנטציה לבנה על השפה העליונה (אציין שגם הופיע לי פיגמנט נוסף בבטן - הפס לאורך הבטן) , הנחתי שלאחר הלידה זה יחלוף, אכן כחודש לאחר הלידה הפס בבטן חלף , אך הפיגמנטציה הלבנה בשפתיים ממשיעה. אציין, שהיא לא הייתה לפני ההיריון , אני בריאה בדכ , לא מעשנת כלל , לא שותה כלל, ומקפידה לאכול בריא. לאחר ההיריון הראשון , יצאו לי פצעים בלשון שלא חלפו כמה חודשים, הלכתי למומחה לרפואת הפה ברמת גן שאמר לי שזו דלקת שתחלוף לבד ושהכל תקין בכל חלל הפה , אכן לאחר כחצי שנה זה חלף. האם יש צורך לגשת לרופא הזה שוב? (אציין שאני מבאר שבע, פה אין רופאים פרטיים העוסקים ברפואת הפה, אחא רק המתנה ממושכת לרופא בסורוקה, לכן הגישה לרופא כרוכה בתור פרטי ונסיעה לאזור אחר ). אציין גם, שמאז הלידה אני אנמית , מטופלת בכדורי ברזל. מלבד כך , הכל תקין .

12/08/2019 | 06:45 | מאת: ד"ר הילה קליין

מומלץ להיות במעקב בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

17/08/2019 | 10:13 | מאת: תמי

הי. תודה על המענה. אשמח לדעת למה התכוונת ואם תוכלי לפרט לי טיפה יותר. קצת נלחצתי.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות