נפיחות בלחי ולסת שמאל ללא כאבים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/06/2019 | 18:53 | מאת: liat

מזה כחודשיים אני סובלת מנפיחות שעולה ויורדת באזור הלסת ולחי שמאל ללא כאבים. נבדקתי אצל רופא שיניים ואצל אף אוזן גרון(כולל אולטרסאונד של בלוטת הרוק )ללא ממצאים בעיתיים. שמתי לב שלאחרונה יש לי נטייה להדק את הלסתות. האם יתכן וזה גורם לנפיחות? איזה בדיקות מומלץ לעשות כדי להבין מה הבעיה?

12/08/2019 | 06:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

נפיחות באזור זוית הלסת עשויה לנבוע מהידוק הלסתות. אך היא איננה עולה ויורדת. אם ישנה נפיחות שעולה ויורדת וקשורה לזמן האוכל, ייתכן ודובר בחסימה בבלוטות הרוק על אף שUS תקין. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות