נפיחות לחיצד שמאלי ולחץ עמום באזור המפרק של הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/05/2019 | 23:32 | מאת: סאם

ערב טוב יש לי נפיחות בצד שמאל של הפנים לפני כשנתיים בערך התנפחה לי הפנים ממש ואז קיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע והנפיחות נעלמה כמעט מאז יש לי נפיחות קלה ומדי פעם אני מרגיש סוג של לחץ באזור המפרק של הלסת זה קבוע כמעט שנתיים בערך ממה זה יכול להיות ?? סמתי לב גם שהמראה של הפנים שלי שונה מצד ימין וזה מפריע לי אולי. גלל הנפיחות !!

12/08/2019 | 06:56 | מאת: ד"ר הילה קליין

נפיחות באזור הפנים הסמוכה לאזור המפרק המשתפרת עם אנטיביוטיקה עשויה להעיד על דלקת בבלוטת הרוק . מומלץ לבצע US ולהגיע לבדיקה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות